torstai 21. maaliskuuta 2013

Valmistautumista studio look kuviin

Pientä puuhastelua

Harmaavihertävä tausta
Netistä löytyviä valokuvaus ohjelmia on erittäin mielenkiintoista seurata. Sain eräästä ohjelmasta idean kokeilla kotistudio kuvausta. Siispä marssin kauppaan ostamaan tarvikkeita taustoja varten. Kameran säädöt eivät ole vielä asettuneet oikeiksi, mutta sain muutaman testi kuvan otettua ennen akun hyytymistä. Patteri latauksessa ja mielenkiinnolla odottamaan kuvauksia ja tuloksia. Valojen asettelu on haastavaa, näin aloittelevalle valokuvaajalle, mutta paljon hyviä neuvoja on tullut kokeneilta kuvaajilta, kiitos siitä!


Ensimmäinen vedos on tässä. Valot ovat erittäin, siis liian kirkkaat, joten seuraavassa setissä laitan voipaperia valojen eteen hajoittamaan valoa pehmeämmäksi, jolloin varjot pehmenevät. Möys hieman automaattitarkennuksen kanssa ollu ongelmia. Kamera, jonka sain, on siis tippunut ja kohdistus täytyy hakea testikuvilla, koska etsin näyttää aivan toista, mistä todellisuudessa peili saa heijastuksensa. Mutta, tämä on hyvää harjoittelua.


https://www.facebook.com/pages/Valokuvaus-blogi/346273828807801  -  Voit myös seurata blogin tulevia päivityksiä ja meneillä olevia projekteja myös facebookin kautta

Hauska pätkä DigitalRevivilta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Profile

Photo Favorite

Contact

Follow Us

Yhteydenottolomake

Nimi

Sähköposti *

Ilmoitus *