lauantai 16. maaliskuuta 2013

Uusi osio ilmestyy

Uusi osio ilmestyy!!

Valokuvaus on harrastus, joka tempaa harrastajansa mukaansa tähän "otan vielä yhden kuvan" harrastukseen ympäri maailmaa. Todella häkellyttäviä kuvia, valokuvaustekniikoita, kameroita, joilla saadaan vangittua magick moment, eli hetki jonka haluaa ikuistaa. Otin yhteyttä muutamaan valokuvauksen harrastajaan ja ensimmäisen haastattelu osion aloittaa Heikki Teittinen. Heikiltä kysyttiin muutama kysymys ja jokaisessa haastattelussa kuvaaja jakaa mm. valokuvausvinkin.

Kuka on Heikki Teittinen ja miksi juuri hän on kiinnostunut valokuvauksesta? Tähän vastaa ensimmäiseksi "Viikon kuva 12", joka kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Heikin haastattelu tulee kokonaisuudessaan Maanantaina 18.3-13, jossa esitellään muutamia Heikin ottamia valokuvia. Hyvää kannattaa odottaa, joten tuleva viikon kuva on vain pieni näyte Heikin näyttävistä valokuvista.

Päivityksiä

Uusia päivityksiä on jälleen tiedossa tulevalla viikolla. Työn alla on myös video klippi tyyliset koosteet teksteistä, joten pieni panostus laatuun ei ole pahasta. 

Ensimmäisen haastattelu osion aloittaa kokenut harrastajakuvaaja Heikki Teittinen. Toinen haastattelu ilmestyy n.viikon päästä ja silloin saamme kuulla Graafikko Marko Soinin vihjeitä. Blogi pyrkii kehittymään ja mikäli juuri sinulla on ehdotuksia tai mielenkiinnon aiheita, mitä haluaisin blogille, niin ota yhteyttä.

Flow ylläpito:
isotee@live.fi

1 kommentti:

Profile

Photo Favorite

Contact

Follow Us

Yhteydenottolomake

Nimi

Sähköposti *

Ilmoitus *