sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

osa 2

Hola mi amigos !

Tänään piti repiä itsensä ylös viiden jälkeen ja rantautuminen takaisin kuplaan (nimitys opiston kampuksesta) klo 23 tienoilla. Kyllä poka väsyttää ! mikä ei tapa, se karasoo !

HTC kännykkä kuva, Härmäläinen puukko malli (Juhlapuukko)


Kuoromatka - Basistina tällä kertaa. Matka oli hyvin antoisa. Yleinsä porukka ja yhteishenki tekevät pitkistäkin matkoista erittäin hienon, vaikka toisaalta se myös ottaa oman voimapalan energiasta. Eväitä, ruokaa, eväitä, huoltamoiden kahvia ja herkkuja. Ei voi kuin todeta, että on aika jälleen aloittaa dietti, kyllä !! Viime vuonna 2012 oli suurempi, tiukempi dietti, joka piti sisällään nestedietin (40 vrk), joka vei lihasmassaa ja rasvaa tehokkaasti pois. Mieleeni palautuu kesän 28km-30km juoksu lenkit ja peltojen aamukasteen tuoksu juostessa.

Sairastelut sairasteltu ja kuntosali harjoittelu käynnistynyt kuukauden tauon jälkeen. Painoa tuli taas kerrytettyä. Kuinka helppoa on pitää syömistä yllä sairastellessa..nami nami! Mutta tästä taas virvoittuneena syntyi päätös, että nyt alkaa dietti jälleen. Se, mitä dietillä tapahtuu ja kuinka liikunta vaikuttaa juoksukuntoon pääsemiseen, on seuraava aihe. Rakennan oman osion juoksulle, josta pidän harrastuksena. Talvella tulee nallekarhun tavoin kerättyä voimia rasvan kertyessä ja salilla rehkiessä, jonka jälkeen koittaa kevät/kesä ja tulee aika kirmailla hiekkateitä pitkin. Loikkia jäniksen lailla taas vapaaksi ihanista, maanvetovoimaa lisäävistä ilokiloista. Mikäli juuri sinua ei liikunta osio ilahduttanut, niin lohdutuksena voin kertoa, että se rakentuu omalle osiolleen ja näin ollen ei ole pääroolissa päivityksissä, vaan erilisestä linkistä pääsee sitä seuraamaan, joten ei tarvitse potea minkäänlaista inhoa, vaan voit edelleen ihailla kauniita kuvia, päivittelyä, sekä valokuvauksen vinkkejä.

Seuraavassa päivityksessä:
- dietti
- valokuvia
- esine/objektin X tarkastelua kultaisen keskilinjan säännöllä, jolla saat kuvistasi mielenkiintoisempia ja tuotua esiin haluamasi kohteen selkeämmin. Hieman opittuja vinkkejä jaettuna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Profile

Photo Favorite

Contact

Follow Us

Yhteydenottolomake

Nimi

Sähköposti *

Ilmoitus *