perjantai 8. maaliskuuta 2013

Blogi päiväkirjailua

Soon iso kären heilautus, eli "moro" !

Tänään olen aloittanut uudelleen uudistetulla blogi ilmeellä ja sisällöllä. Toivon, että tulette pitämään uusiutuneesta blogi ilmeestä. Päivittelen ja pohdin edelleen sivu -asetuksia ja pieniä yksityiskohtia, mutta blogi on julkaisu kelpoinen. 

Päivän kuulumiset

Mukava tapa aloittaa aamunsa, on tietenkin laittaa kello soimaan hetkeä ennen tuomion alkusoittoa, eli viimetippaan. Mikä koomisinta, on herätessään hoidettava aamutoimet ja pakattava luentomuistiinpanovälineet mukaan, lukittava huoneen ovi, laitettava kengät jalkaan ja riennettävä kohti B-taloa, jossa tunnit pidetään. Näinhän se menee, mikäli ulko-ovea avatessa ei tulisi tällaista vastaan ja huomaatkin ajattelevasi "jooo!!! tästä pitää ottaa kuva" ja riennätkin jo takaisin huoneeseesi hakemaan kameraa, tiedostaen, että jokainen minuutti on uuden naulan isku arkkuun.

Aamun taistelija pari hapuilee käsiä ilmaan huitoen tietä, sillä silmät auki kuljettuna tämä tiesi 1kg/s lunta silmille.

"on lunta tulvillaan, tää raikas talvi sää" -laulua lauleleevat jokainen talonmies ja kiinteistön pate. 

Tunnilla

Korinttolais kirje jatkui edelleen ja tänään aiheena olivat naisten huntu, nainen opettajana, sekä muita mieliä askarruttavia teologisia pohdintoja. Luokassa syntyikin keskustelua ja se herätteli kahden kuppikunnan välisiä argumentti kiistoja. Tunnilla tuli kuitenkin vahvasti esiin, että naisia oli jo tuolloin seurakunnan johtajina ja yhteiskunnan "presidenttiä" vastaavissa viroissa, joten vastatkoon tämä osittainkantani.


Luentomuistiinpano välineitä tarvitaan, sekä raakaa kontekstuaalista tarkkuutta. "Konteksti on tulkintojen kuningas"

Hieman humoristista vaikutelmaa tuntiaiheen keskusteluista


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Profile

Photo Favorite

Contact

Follow Us

Yhteydenottolomake

Nimi

Sähköposti *

Ilmoitus *