tiistai 12. maaliskuuta 2013

Lompakkoa mä metsästän

Hejssan !

Ensimmäiseksi on aivan pakko kommentoita linkkiä, jonka sain käsiini "miumiu lompakko". Tämä kyseinen lompakko on hinnaltaan 415 Dollaria, eli vaivaiset 319 Euroa. Mieletöntä, en edes tiedä kyseistä merkkiä. Voisin vain kuvitella, että tämä on sarjassa -HelloKitty kissa osastoa parhaimmillaan. Kesällä etsin nimittäin uutta nahkalompakkoa itselleni. Hieman yskitti jo yli 20€ hintaiset lompakot. Lompakkoja on tarjolla monenlaisia, mutta hyvän ja mieleisen lompakon löytäminen on taitolaji. Usein lompakko hyllyt pursuavat feminiinisiä, omaan makuuni räikeitä värejäkin ja paikoittain koin itseni samaistuvan shoppailu tunnelmaan, joka on naisella hyvinkin voimakas. Tässä ei viitata yksittäiseen henkilöön, vaan kokonaiseen sukupuoli genreen, jos tätä voisi yhtään humoristisemmin ilmaista. Toisaalta tunnelmasta nauttikin, vaikka ei löytynyt mieleistä lompakkoa. 



Valokuvaus

Tämä on uusi sivu, johon koostan valokuvaus vinkkejä. Vaikka missaisit nämä blogitekstit, niin opetukselliset osiot ovat linkin päässä ja pääset aina lukemaan, kun juuri sinulle sopii. 
Valokuvaus - Suoralinkki

Seuraavassa valokuvaus aiheessa käydään läpi hieman macrro kuvauksen asioita, eli tämä tarkoittaa kohteen lähikuvausta. Esimerkkinä kukan valokuvaamista niin, että näet mitä macro -kuvaus tarkoittaa
Kerron enemmän harrastelijamaisesta tavasta ottaa macro kuvia, ilman macro välikappale linssejä. Studio kuvaukset ovat omaa luokkaansa ja heillä saattaa olla saatavilla tekniikoita, joita ei luonnossa liikkuessa esimerkiksi pysty kantamaan mukana. 



Dietti

Toinen päivä menossa. Herkuista luopuminen, joka koskee itse ostettua, mutta ei tarjottavaa. Kuitenkin järjen kanssa. Ei mitään hekumallisia ilmoituksia vielä tiedotettavana näin alkumetreillä.



Lelut voivat olla hyvin omituisia tai sitten ne voivat hauskuuttaa. Löysin tälläisen haukun luokan lattialta, joka veteli pattereiden osalta viimeisiään, joten täytyi välillä suostutella nauravakulkuri yhteistyöhön.

Auto harrastajana tulee katsottua paljon autopätkiä youtubesta ja paljon laadukkaita pätkiä löytyy. Etusivullani komeili pätkä kolmesta volvosta ja kuten arvata saattaa, niin taitaa kyseessä olla ruotsin poijjaat
Laadukasta kuvauss jälkeä ja Ken Blockin tietävät huomaavat, kun volvot luisuvat peräluisussa rikkoen loisteputkia samalla, että ovat poijjaat ottaneet vaikutteita Gymkhana teoksista.

2 kommenttia:

  1. Sain kommentin: "Mutta miksi yhteiskunnassa on hyväksyttävämpää syytää rahaa elektroniikkaan kuin lompakoihin tai laukkuihin? Laadukas laukku saattaa kestää kantajallaan 20 vuotta, osa taatusti pidempäänkin, mutta elektroniikka hajoaa viimeistään 5 vuoden jälkeen tai vaihdetaan uudempaan versioon? Silti laukkujen, lompakoiden yms "hömpötysten" ostamista pidetään ei-niin-hyväksyttävänä pröystäilynä. Ovathan applen iphonet ja macbookitkin tietynlaiset status-symbolit. Jännä."

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä näkyy enemmän sukupuolisissa eroissa, tapa ajatella asioita eri näkökulmista. Miehisessä ympäristössä on elektroniikka enemmän tavoitellumpaa ja Feminiinisessä ajattelutavassa on enemmän laukut/lompakot. Molemmat ovat hyväksyttäviä. Samoin kuin ihmettelen kalliita lompakoita, voisin yhtälailla katsoa asiaa toiselta kantilta ja kysyä: miksi ostaa kallista elektroniikkaa joka vanhenee ja hajoaa nopeammin kuin laukku. Kiitos kommentista!

      Poista

Profile

Photo Favorite

Contact

Follow Us

Yhteydenottolomake

Nimi

Sähköposti *

Ilmoitus *